Megerősítve az új Black Ops "Escalation" DLC

2011. április 11.
2.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Miután internet-szerte már minden tagjukat lejárták a különböző új pályákkal kapcsolatos pletykák, a többhetes múltra visszatekintő találgatásoknak végre elejét vette a jóravaló Activision, aki a mai napon hivatalosan bejelentette az "Escalation" map pakkot.

A letölthető tartalom először az Xbox 360-at veszi célba (május 3, kedd), majd egy hónappal később átnyergel a PlaySation 3-ra és PC-re is. Alant elolvashatjátok a MajorNelson.com-féle "hergelőt" a csomagban található pályákkal kapcsolatban.

"Az Escalation, a Call of Duty: Black Ops második letölthető tartalma 5 vadiúj pályát; köztük 4 multiplayer pályát és egy epikus Zombie-élményt tartalmaz, új játszható karakterekkel. A Multiplayerben: harcolj a Hotel-ben, a kubai luxuszálloda és kaszinó tetején az eleven old havannai egységek ellen; a Convoy intenzív közelharcot garantál egy megtámadott amerikai katonai konvoj színhelyén; a Zoo egy rázós utat biztosít neked az elhagyatott szovjet oroszországi állatkertben, halálos veszéllyel minden sarkon; a Stockpile egy távoli orosz mezőgazdasági településre kalauzolja el a játékost, a titkos tömegpusztító fegyvereket gyártó üzemek közé. Az "Escalation" a zombie-rajongóknak egyedi zombie-élményt is biztosít."
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Nem CoD-ozok, de azért arra kíváncsi lennék milyen az az epikus Zombie-élmény.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja