Megerősítették az Iron Front: Liberation 1944 többjátékos módjait

2012. április 16.
5.8321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sniper Elite V2 mellett - ha csak a legújabb Call of Duty nem vált koncepciót - az Iron Front: Liberation 1944 lesz az idei esztendő egyik legjobban várt videojátéka, amelyet az X1 Software készít, méghozzá kizárólag PC-re.

A tipikusan keleti fejlesztésnek nevezhető játékról már hallottuk, hogy a történelemben először egy korrekt német kampányt fog bemutatni számunkra, de mindemellett többjátékos módot is megtalálhatunk benne, amelyről a hétvége folyamán bővebb információkat is megosztottak velünk az illetékesek.

Amint pedig megtudtuk, a multiplayer betöltésével négy játékmódot tudunk majd elérni, ezek közül a Capture the Flag és a Deathmatch nem igényelnek különösebb bemutatást, a Tank Only és a Blitzkrieg azonban már nem túl egyértelműek.

Ők ketten az Iron Front - részben - speciális és egyben sajátos módjai lesznek, így a Tank Only tulajdonképpen egy olyan deathmatch küzdelem lesz, ahol kizárólag páncélosok vehetnek részt, a Blitzkriegben pedig az ellenőrzőpontokért fognak dulakodni a szemben álló felek, így a német és az orosz hadsereg. A fentiek ellenére mi továbbra is jobban örülünk a német kampány meglétének!
Iron Front: Liberation 1944 lesz az idei esztendő egyik legjobban várt videojátéka, amelyet az X1 Software készít, méghozzá kizárólag PC-re.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 24 napja

De jó lene ps3 ra egy jó tankos játék mint pl nekem nagyon tetszet az a panzer front ps1 re

válasz erre

Maniac

12 éve, 11 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
Húúúú de várom ezta gammát
Ezzel egyáltalán nem vagy egyedül.mosolygó smileymosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 24 napja

Húúúú de várom ezta gammát

válasz erre
Iron Front: Liberation 1944
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja