Megerősítették a Final Fantasy XIII-2 Mass Effect témájú DLC csomagját

2012. március 21.
1.4781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Famitsu magazin legfrissebb lapszámában megerősítést nyert egy korábbi szóbeszéd, amely a Square Enix és az Electronic Arts kooperációján alapult és arról szólt, hogy a Final Fantasy XIII-2-höz a jövőben elkészülhet egy Mass Effect témájú DLC csomag is.

A pakkról egyelőre annyit tudunk biztosan - a japán magazinnak köszönhetően -, hogy lesz, illetve már javában készül és néhány kosztümöt ad majd hozzá a legutóbbi Final Fantasy világához.

A letölthető tartalom a Famitsu szerint március 27-én jelenhet majd meg Japánban és a tervek szerint mind Noel, mind Serah magára öltheti majd Shepard parancsnok semmivel sem összehasonlítható ruhakölteményét, amiről egyelőre még nem érkeztek képek, de ügyesen integrálva igencsak impozáns látványt nyújt majd a Final Fantasy univerzumában az N7-es páncélruha.

Hogy a csereakció a jövőben is folytatódni fog-e, így a Mass Effect világában is megjelennek-e majd Final Fantasy öltözetek, arra még nem kaptunk válaszokat, mint ahogyan arra sem, hogy nyugaton mikor jelenhet meg ez az érdekes bővítmény. Várjuk tehát a formális bejelentést!
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 15 napja

Hogy ennek semmi értelmét nem látom az tuti!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 15 napja

Na ezt jó nagy baromságnak tartom.wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja