Megerősítették: nem lesz rangsorolt mód a Call of Duty: Vanguardban a megjelenéskor

2021. október 30.
61.1051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Activision és a Sledgehammer Games megerősítette a Call of Duty: Vanguarddal kapcsolatos kiábrándító pletykákat, amik a napokban reppentek fel - ezek egy kardinális jelentőségű játékmód hiányáról szónokoltak.

Amikor az új Call of Duty játék jövő héten megjelenik PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S-en és Xbox Series X-en, akkor a Ranked mód, avagy a rangsorolt opció, mint olyan, nem lesz jelen. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak egészen 2022-ig kell várniuk, hogy megtapasztalhassák a kompetitív élményt.

A hír a hivatalos Call of Duty Twitter-fiókon keresztül érkezett, amely megjegyzi, hogy a Sledgehammer Games a Treyarch segítségével "alig várja, hogy a Ranked támogatás új szintjét hozza el a Vanguardba". Hogy az "új szint" mit jelent, azt nem tudjuk, viszont úgy hangzik, mintha nem a szokásos implementációról lenne szó - bár az is lehet, hogy csak a szokásos marketingszöveg lett elsütve.

Call of Duty: Vanguarddal kapcsolatos kiábrándító pletykákat, amik a napokban reppentek fel - ezek egy kardinális jelentőségű játékmód hiányáról szónokoltak.'>
3 hozzászólás

rDAVE

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Úgy hangzik a hír és a kommentek is, mintha eddig ez alap lett volna. röhögő smiley MW-ben nem is volt és CW-be is csak idén jött.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Azt hogy? meglepett smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Hát ez rohadt furcsa. meglepett smiley

válasz erre
Call of Duty: Vanguard
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja