Megerősítette a Borderlands 2 DLC Season Passt a Gearbox

2012. szeptember 03.
1.8431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt adtuk hírül nektek, hogy a rajongóknak nagy valószínűséggel számítaniuk kell egy Borderlands 2 DLC Season Pass megjelenésére, amelynek keretein belül minden egyes letölthető tartalmat már jó előre kifizethetnek magunknak, méghozzá egy kellemes kedvezménnyel párosítva.

A PAX expó keretein belül azonban a Gearbox bejelentette, hogy valóban várhatunk majd egy ilyen kezdeményezést a játékhoz, amely négy DLC csomagot foglal magába, méghozzá 2013 júniusáig esedékes megjelenési dátumokkal.

Egyelőre sajnos még csak az ausztrál sajtónyilatkozat áll a rendelkezésünkre az ottani árakkal, de már ebből megtudtuk, hogy a csomagok egyenként 800 MS pontba, tehát közel 10 dollárba fognak kerülni, így a négyért külön-külön 3200 MS pontot és 40 dollárt fizethetünk, de Season Pass váltásával megúszhatjuk 2400 MS ponttal és 30 dollárral.

A Gearbox bejelentette továbbá, hogy egy ötödik DLC csomag is várható majd a játékhoz, ami nem tartozik bele a Season Passba. Ennek keretein belül egy újabb kaszt, a Mechnomancer jelenik meg a Borderlands 2-höz, méghozzá egészen pontosan két hónappal a szeptember végére esedékes premierhez képest.
Borderlands 2 DLC Season Pass megjelenésére, amelynek keretein belül minden egyes letölthető tartalmat már jó előre kifizethetnek magunknak, méghozzá egy kellemes kedvezménnyel párosítva.'>
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 24 napja

Jó ötlet nagyon.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ez tök olcsó így.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Jó lesz, várós.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nagyon király játék lesz szerintem. Minden dlc-m meglesz hozzá!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nem drága ennyit nagyon megér.

válasz erre
Borderlands 2
7.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja