Megerősítést nyert a Metro 2034

2010. június 30.
2.9651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ néhány hónappal ezelőtt megjelentetett egy videojátékot, amelyet nagyon sokan már a kezdet kezdetén sikercímként könyveltek el, és a 4A Games fejlesztőcsapatának műhelyében készült program, avagy a Metro 2033 valóban nem lett bukás, bár véleményünk szerint a megérdemelt figyelmet sem kapta meg.

Néhányan már akkor úgy gondolták, hogy ennek a történetnek bizony folytatódnia kell, és reményt adott számunkra, hogy könyv formájában, egyszerűen Metro 2034 címmel elkészült a folytatás, ami máris egy adaptálásért kiáltott.

A tegnapi napon meg is történt a hivatalos bejelentés, bár inkább csak amolyan leleplezés volt, lévén a THQ-s Danny Bilson, egy a CVG-nek adott interjúban elárulta, igen, készül a Metro 2034, méghozzá 3D támogatással a fedélzeten. Ha most szaftos információkat várunk, akkor sajnos csalódni fogunk, Danny ugyanis azon túl, hogy megerősítette a folytatást, sem egyéb részleteket, sem platformokat, sem megjelenési dátumot nem hintett el - érthető módon ugyebár -, de abban legalább már most biztosak lehetünk, hogy úton a Metro 2034. Várjuk a nagy bejelentést!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja