Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk

2010. április 13.
2.6961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai nap egyértelműen kiemelkedő szenzációja a Gears of War 3 bejelentése volt, és ahogyan azt a reggel leközölt hírünkben a bemutatkozó trailer mellé megemlítettük, még számtalan információt fogunk kapni róla az elkövetkezendő 24 órában.

Így is lett, legalább hat újdonságnak számító hír ütötte fel a fejét a világhálón, egytől-egyig hivatalos forrásra hivatkozva, így az alábbiakban nem mást, mint ezeket vesszük ömlesztve górcső alá, csak itt, csak most, csak nektek. Lássuk!

Kezdjük talán a száraz tananyaggal, avagy az infókkal. A Microsoft hivatalos közleményéből megtudtuk, hogy a Gears of War 3 a trilógia befejező része lesz, tehát feltehetően utoljára indulunk harcba a Locust hordák ellen, méghozzá Marcus Fenix bőrébe bújva, hogy győzelemre vezessük a Delta osztagot. Sajnos a játék pontos sztorija egyelőre még nem ismert, ám abban már most biztosak lehetünk, hogy szemben a korábbi epizódokkal, most egy igazán velős történettel találkozhatunk majd, lévén Cliff Bleszinski egy a délután adott interjújából kiderült, hogy a harmadik GoW cselekményének megírásáért nem más, mint Karen Traviss lesz a felelős.

Az hölgy neve elsősorban talán a sci-fi művek kedvelőinek csenghet ismerősen, hiszen ő felelős néhány Star Wars könyvért, illetve a Gears univerzum alapján is írt már néhány regényt, tehát nem egy idegen talajon csillantja meg tudását Karen. Ha hihetünk a híreknek, akkor a történet egészen pontosan 18 hónappal játszódik majd a második epizód után, egészen pontosan a negyedik Gears of War könyvecske cselekményeit követően. Sajnos az elhangzottaknál lényegesen kevesebb információ áll rendelkezésünkre a játékmenetről. Azt már tudjuk, hogy némiképpen módosul a fedezékrendszer, illetve lesznek új csettegők a felhozatalban, az IP főnöke, avagy Rod Fergusson azonban egy további érdekességet elmondott a játék új fejezetéről.

Megtudtuk ugyanis, hogy a Gears of War 3-ban lehetőségünk lesz a négy játékos kooperatív mókára, aminek következtében Marcus, Dom, Cole vagy Baird oldalán is felvehetjük majd a sztori fonalát, három barátunk társaságában. Az információfolyamnak azonban még nincs vége, további más, természetesen hivatalos forrásból ugyanis a fülünkbe jutott, hogy ápirlis 20-án újabb Avatarok érkeznek az Xbox Marketplace arra alkalmas helyére, így már újabb GoW külsőkkel feszíthetünk a porondon - képek lejjebb -, de megtudtuk továbbá, hogy a Gears of War 3 egészen pontosan a jövő esztendő április 8-án fog a boltok polcaira kerülni, legalábbis a jelenlegi álláspont szerint. Ha sikerült feldolgoznunk ezt a töménytelen információmennyiséget, akkor még várjunk egy kicsit, lévén az Avatarok lejjebb képen is megtekinthetők, méghozzá a program első screenshotai, illetve a hivatalos box art mellett. Na, most lehet kiugrani a bőrötökből! Várjuk a továbbiakat!


Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk - 2. kép


Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk - 3. kép


Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk - 4. kép


Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk - 5. kép


Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk - 6. kép


Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk - 7. kép


Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk - 8. kép


Megérkeztek az első Gears of War 3 képek és információk - 9. kép


Gears of War 3 bejelentése volt, és ahogyan azt a reggel leközölt hírünkben a bemutatkozó trailer mellé megemlítettük, még számtalan információt fogunk kapni róla az elkövetkezendő 24 órában.'>
3 hozzászólás

marco

15 éve, 2 hónapja és 2 napja

Ez a Marconak való.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 2 napja

Vendég írta:
Kár hogy a képek ugyanazok, amiket láttunk a reggeli trailerben.szomorú smiley
hat nem lehet rogton ingame

válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 2 napja

Kár hogy a képek ugyanazok, amiket láttunk a reggeli trailerben.szomorú smiley

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja