Megérkeztek az első Twisted Metal értékelések

2012. február 15.
2.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amerika földjét ugyebár tegnap ellepték a hamvaiból feltámadott Twisted Metal dobozkái, így a tengerentúli játékosok már belekóstolhattak az őrült versenyjátékba, nem mellesleg pedig a kritikusok is előkaphatták saját elemzéseiket és pontszámaikat, a Sony ugyanis a megjelenés miatt eltörölte az embargót.

Az első értékelések ennek köszönhetően el is lepték a világhálót és teljesen korrekt értékeket mutatnak Sweet Tooth legújabb kalandjával kapcsolatban.

A legjobb pontszám ezidáig a kilences lett a DigitalChumps magazintól, de a lényegesen nívósabb GameInformer például nyolc és féllel jutalmazta a játékot, míg a Destructoid 7 pontot szavazott meg a számára.

Nagyjából ebben az intervallumban mozgolódnak a Twisted Metal eddig befutott értékelései, amelyek alapján a Metacritic-en jelenleg 77 százalékon áll a program, ami nem is olyan rossz eredmény.

Az viszont továbbra is nagyon rossz hír, hogy az európai játékosok csak március 7-én vehetik kezelésbe a játékot, felénk ugyanis ennyit csúszik a premier. Addig is vigasztalódjunk az alábbi pontszámokkal:

DigitalChumps - 9
GameInformer - 8.5
GameTrailers - 8.1
GamesRadar - 8
Joystiq - 3.5/5
Destructoid - 7
G4 - 3/5
Twisted Metal dobozkái, így a tengerentúli játékosok már belekóstolhattak az őrült versenyjátékba, nem mellesleg pedig a kritikusok is előkaphatták saját elemzéseiket és pontszámaikat, a Sony ugyanis a megjelenés miatt eltörölte az embargót.'>
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 23 napja

Engem különösebben nem érdekel!

válasz erre

jezzahun

13 éve, 2 hónapja és 23 napja

jó játék lehet,kiváncsi lennék rámosolygó smiley

válasz erre
Twisted Metal
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja