Megérkeztek a Razer saját mechanikus kapcsolói

2014. március 07.
2.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer megemlítésekor nem szükséges hosszan részletezni, hogy főként melyik szektor számára gyártanak különféle termékeket, ám legújabb megoldásaikat már kevesebben ismerik.

Ilyen például a Razer Game Booster, mely nemrég kapott egy komolyabb frissítést, legújabb bejelentésük pedig egy régóta fejlesztett hardveres megoldást tár elénk. A neves gyártó ugyanis bemutatta saját mechanikus kapcsolóit, melyeket kifejezetten játékosok számára fejlesztettek ki.

Összesen két új kapcsolócsaládot mutattak be, melyek közül a Razer Green működtetéséhez 50g erőt kell kifejteni, miközben a Razer Orange kapcsoló használatához elegendő 45g erőt kifejteni. Mindkét megoldás arany kontaktusokkal érkezik, így akár 60 millió lenyomást is kibírnak. Fontos megemlíteni, hogy az új megoldásokat más gyártók is használhatják (persze bizonyára komoly pénzekért), valamint az is kiderült, hogy elsőként a Razer BlackWidow Ultimate, Razer BlackWidow és Razer BlackWidow Tournament Edition hármas esetében érhető majd el a gyártó új megoldása.
5 hozzászólás

Ace2

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Elég durva. De nekem nem tetszik :/

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

Én már azt a billentyűzetet várom, amit meg sem kell érinteni. Csak ránézek és írja, amit kell

válasz erre

Bvektor

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nem gyenge billentyűzet. Arra azért számítani kell, hogy a Razerre jellemző prémium anyagfelhasználás mellett Razerre jellemző ára is lesz.
Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem nem jönnek be annyira a mechanikus billentyűzetek, próbáltam már párat, de én maradok a jó öreg szilikon párnáknál

válasz erre

kpal

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

vizuális orgazmus

válasz erre

WillThaWheel

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

Milyen brutál már ez a billentyűzet!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljakylx profilja adambalonyi profiljaGargameth profilja1000feri profilja