Megérkeztek az első Call of Duty WWII képek és részletek is

2017. április 26.
3.7891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az első trailer után apránként szállingózni kezdtek a Call of Duty WWII első képei és részletei is, így egy mini-előzetesként most elárulnánk mindent, ami eddig nyilvánosságra került a gyökereihez visszatérő legújabb COD-játékról.

Mind kiderült, a Call of Duty WWII története sokkal sötétebb lesz, mint bármelyik korábbi epizódé volt, a középpontban egy csapatnyi amerikai katonával, akik felett a normandiai partraszállást követően vehetjük át az irányítást, ebből következik, hogy a sztori főként 1944-ben és 1945-ben játszódik majd, és leginkább a Franciaországban történtekre koncentrál - Párizs felszabadítása például biztosan benne lesz -, ami persze még nem jelenti azt, hogy más országban nem fordulhatunk meg.

A Sledgehammer Games szerint a játék egy rendkívül személyes történetet mesél majd el, és bár a főhőst nem nevesítették, azt már tudjuk, hogy a kampányban végig elkíséri egy jó barátja, egy zsidó-amerikai katona, aki bizonyára folyamatosan ostorozza majd a fülünkbe a nácikat, mert anélkül nem lehet ma már világháborús játékot készíteni ugyebár.

Megérkeztek az első Call of Duty WWII képek és részletek is - 2. kép

A Call of Duty WWII-ban nem veteránokat láthatunk majd, hanem többnyire zöldfülű katonákat, akiknek az oldalán megtapasztalhatjuk, hogy a háború sokkal inkább volt horror és túlélés, semmint sétagalopp. Megtudtuk továbbá, hogy a legutóbbi epizóddal ellentétben ezúttal kimaradnak az olyan hírességek a játékból, mint Kevin Spacey vagy Kit Harington, ami talán egyáltalán nem is baj.

A Call of Duty WWII sztorija az eddigi hírek szerint csak Európára koncentrál, és csak az amerikai oldalról - bár a készítők célja, hogy bemutassák: a világ minden részét és nemzetét érintette a nagy háború -, ellenben a multiplayer módban biztos, hogy a németek szemszögéből is csatlakozhatunk az eseményekhez.

Megérkeztek az első Call of Duty WWII képek és részletek is - 3. kép

Ha már belevágtunk a többjátékos módba, biztosra vehetjük, hogy több olyan exkluzív helyszín lesz itt, amelyek nem kaptak helyet az egyjátékos kampányban. A Sledgehammer Games kiemelte egyébiránt, hogy a multiplayer módról az E3-on akarják alaposabban is lerántani a leplet, de azt azért megosztották velünk, hogy az eddig ismert játékmódok mind visszatérnek, a korábbi karakterosztályokat divízióként találjuk majd meg, és War név alatt lesz egy olyan új játékmód, amely a Battlefield 1-ből ismert Operations-re hajaz.

A készítők beszéltek továbbá egy újdonságról, ami a Headquarters névre hallgat. Ez egy érdekes újdonságnak, egyfajta közösségi térnek ígérkezik, ahol a játékosok meccsek között lóghatnak, beszélgethetnek és tapasztalatot cserélgethetnek egymással.

Megérkeztek az első Call of Duty WWII képek és részletek is - 4. kép

Hogy mi a helyzet a zombikkal? Természetesen ők is visszatérnek a Call of Duty WWII-ban egy sötét, adrenalinban gazdag, valamint teljesen új és eredeti kooperatív módban, amiről a fejlesztők egyelőre tényleg nem akartak még beszélni.
3 hozzászólás

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 12 napja

Nagyon nagyon jól hangzik!!!

válasz erre

totyak

3 éve, 8 hónapja és 12 napja

44-45 azért már a háború vége, szerintem jobb lett volna a kezdeteket és a köztes évek konfliktusait feldolgozni, európai szemszögből. Nyilván USA haderővel ez kivitelezhetetlen.

válasz erre

WillThaWheel

3 éve, 8 hónapja és 12 napja

Attól, hogy a trailerben nem volt benne, biztos szerepelni fognak benne nácik, meg japók is, ha nem másképp, majd DLC formájában..:

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja