Megérkeztek a WRC 9 első részletei

2020. március 23.
2.5421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A KT Racing - alias az egykori Kylotonn - a minap bejelentette, hogy már készítik a World Rally Champonship versenysorozat alapján készülő videojáték következő epizódját, mely WRC 9 cím alatt még az idén megjelenhet.

A premiert első körben még a kurrens generációra szánják, de bejelentésük kapcsán alaposan kiemelték, hogy a WRC 9 biztosan megjelenik majd a későbbiekben az újgenerációs platformokra is, noha erről pontosabb részletekkel még nem szolgáltak, azzal viszont igen, hogy a játék a közvetlen elődre épül, vagyis a WRC 8 egy alaposan továbbfejlesztett változatát kapjuk mind a megjelenés, mind a szimuláció és az élmény tekintetében.

A WRC 9 ezen felül három új helyszínt, ezáltal Japánt, Új-Zélandot és Kenyát is hozzáadja a körbeszáguldható pályákhoz, amivel 13-ra emelkedett a bejárható régiók száma, de növekedett a licencelt autók mennyisége is, miközben a Hyundai Motorsport, az M-Sport Ford és a Toyota Gazoo Racing biztosan ott lesznek a sorban, méghozzá több mint 50 ismert pilóta társaságában.

A tervek szerint a WRC 9 szeptember 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az első kedvcsinálót pedig az alábbiakban újra lepörgethetitek hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!



bejelentette, hogy már készítik a World Rally Champonship versenysorozat alapján készülő videojáték következő epizódját, mely WRC 9 cím alatt még az idén megjelenhet.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

Nagyon komolyan tolják.

válasz erre

Gólem

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

Óvatos, semmi gameplay... kacsintó smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

Idén ezt megint várom. mosolygó smiley Néznék már gameplayt is. mosolygó smiley

válasz erre

zender

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

A 7 és a 8 már komoly fejlődést tudott felmutatni, remélhetőleg ez a rész is követi őket a sorban!

válasz erre
WRC 9
12.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja