Megérkeztek a Sharkoon gamer székei

2017. május 19.
3.7261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt kiegészítők piacán az elmúlt években gombamód szaporodtak el a gamer székek, több új gyártó mellé ugyanis a perifériák piacáról már ismert nevek is csatlakoztak a táborhoz, hiszen egyre nagyobb üzletnek tűnik ez a terület.

Így tett a Sharkoon is, azonban kissé eltértet attól, amit megszokhattunk tőlük. A vállalatra ugyanis jellemző volt a baráti árazás, még itthon is jó áron lehet hozzájutni a termékeikhez.

Ennek ellenére a nemrég útnak indult Sharkoon SKILLER SGS3-as család tagjai 299 eurós ajánlott áron landoltak, cserébe pedig igazából semmi extrát nem tudnak felmutatni. Természetesen dönthetjük a 120kg-ig ajánlott székeket, állíthatjuk a magasságot és kapunk két párnát is a hátunkra és a nyakunkra, de ezeket akár a fele annyiba kerülő székek is meg tudják adni a felhasználóknak.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Biiiiiiiiiztosan költök ennyit egy székre!
Így is ajánlott óránként egy 10 perces mozgás ülő munkát végzőknél vagy gamereknél. Inkább gyakrabban állok fel egy kevésbé kényelmes székből mint ennyit költsek egy darab székre amin rajta van a "gamer" jelző.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Az ilyen termékek nálam a vicc kategóriába esnek, nem is tudom őket komolyan venni. Meg azt a céget sem, aki azt gondolja, hogy a vacak logója miatt lehet pofája ennyit kérni valamiért.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja