Megérkezett az első Fallout MMO artwork

2009. március 25.
1.6591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már nagyon jól tudjuk egy ideje, hogy a háttérben komolyan készülődik valami, méghozzá az eredeti Fallout-ot alkotó emberek műhelyében, egy furcsa kódnév alatt, ami biztosan a Fallout MMO lesz.

Sokak álma válna valóra, ha végre bővebb információ érkezne a játékról, ezzel azonban egyelőre várni kell, viszont egy kis csekélység a mai napon napvilágra került, és futótűzként járta be az internetet. Ez a kis apróság nem más, mint az alkotás első hivatalos artwork-je.

A rajzot az egyik dizájner tette közkinccsé a saját blogján, és, hogy stílusos legyek, sugárzik róla az eredeti Fallout hangulat, sőt, még egy Nuka Cola reklám is belefért a kép koncepciójába, ami sokak száját húzhatja mosolyra.

Sajnos magáról a Fallout Online-ról semmi információnk nincsen, így be kell érnetek ezzel az egyetlen képpel, amit egy kicsit lejjebb nézhettek meg, teljes nagyságáért pedig ajánlatos egyszer rákattintani. Reméljük hamarosan megindul az infóbomba, és el leszünk látva finomabbnál finomabb érdekességekkel, de egyelőre mindenki mosolyogjon nagyokat magában, hiszen lesz Fallout MMO, reméljük már jövőre.


Megérkezett az első Fallout MMO artwork - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja