Megérkezett a Hotmail.hu

2010. június 08.
5.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Microsoft ma elindította a Windows Live Hotmail e-mail szolgáltatás magyar tartományát, más néven doménjét.

A Hotmail népszerűségét a szolgáltatás sebességének, a levélszemét (spam) elleni védelemnek, valamint általánosan magas fokú biztonságának köszönheti. A magyar felhasználóknak most lehetőségük nyílik arra, hogy korlátozott ideig létrehozzanak egy fiókot a Hotmail.hu tartományban. Az új Hotmail funkcióinak köszönhetően a meglévő postafiók tartalma minden eddiginél könnyebben áthelyezhető a Hotmailbe, ami jelentősen egyszerűbbé teszi a felhasználók életét. Nem kell többé külön bejelentkezni a különböző e-mail szolgáltatásokba, elég egy fiók, egyetlen jelszóval, amely azonnali hozzáférést biztosít a felhasználó teljes levelezéséhez.

Néhány hasznos Windows Live Hotmail-funkció:
Korlátlan postafiók-kapacitás: Többé nem kell törölni és válogatni a fontos és kevésbé fontos e-mail üzenetek közül - a Hotmail most már korlátlan kapacitást biztosít az e-mail fiókok számára.
Több fiók egyesítése egy postafiókban: A Hotmail hozzáférést biztosít a különböző e-mail fiókokhoz. A magyar felhasználók számára a Hotmail lehetővé teszi, hogy áthelyezzék e-mailjeiket már meglévő levelezőrendszereikből. Ezeknél a szolgáltatóknál a beállítások konfigurálása is automatikusan megtörténik.
Hangsúly a biztonságon: A Microsoft hatékony technológiái segítenek a levélszemét elleni harcban, és fokozzák az általános biztonságot. A kéretlen e-mail üzeneteket (más néven spam) a SmartScreen technológia segítségével hatékonyan blokkolja a rendszer.
Könnyű hozzáférés az üzenetekhez mobiltelefonról: A Windows Mobile rendszert használó eszközök automatikus e-mail szinkronizálást tesznek lehetővé a Hotmail szolgáltatással. A más rendszerű telefont használók mobilböngészővel, a Nokia Messaging szolgáltatással vagy a Blackberry-ügyfélprogrammal férhetnek hozzá e-mailjeikhez.
Könnyű együttműködés a Windows Live Messenger szolgáltatással: A Windows Live Messenger webes program elérhető közvetlenül az e-mail postafiókból.

A felhasználók a mai naptól kezdve hozhatják létre a hotmail.hu weboldalon új e-mail címeiket.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 7 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

10 éve, 7 hónapja és 26 napja

Hát nem rossz, az tény, de nem hiszem h átálnék valaha is.

válasz erre

lacyboy

10 éve, 7 hónapja és 26 napja

Én vipmailt használok ,de amennyit én emailezek ahoz tök midn1 h mit használok

válasz erre

Shade

10 éve, 7 hónapja és 26 napja

Na, végre nembaj hogyha véletlen hotmail.hu-t írok a com helyett.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja