Megérkezett a Dark Mirror PS2-re

2007. november 08.
3.9441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Syphon Filter 2006-ban díjnyertes PSP játékát, a Dark Mirrort vizuálisan továbbfejlesztették a PlayStation2 (PS2) számára, és a mai naptól megtalálható a boltok polcain.
 

Ha eddig lemaradtál erről a lebilincselő PSP kém sztoriról, itt az alkalom, hogy átvedd az irányítást Logan szigorúan titkos ügynöksége felett, és megmentsd a világot a Dark Mirror veszélyétől, amíg nem késő. Ha pedig már ismered a PSP játékot, most újraélheted a játék izgalmait feljavított PS2 grafikával és irányítással. Akár így, akár úgy, a Dark Mirror PS2-re a Syphon Filter-től kihagyhatatlan.

Egy magát Red Sectionnek nevező terrorista csoport a Dark Mirror néven ismert szörnyű fegyverrel próbálja sakkban tartani a világot. Olyan ügynökre van szükség, aki a hagyományos titkos ügynökök számára túl veszélyes, a katonaság számára viszont túl kényes küldetések specialistája. Gabe Logan a megfelelő ember a feladatra. Legutóbbi missziója után halottnak hitték, most azonban hihetetlen gyorsasággal tér vissza az életbe. A titokban kifejlesztett Dark Mirrorról csak annyit tudunk, hogy pusztító ereje minden eddigit felülmúl, és az emberi civilizáció létét fenyegetné a bevetése. Logan feladata felkutatni a Dark Mirrort, és biztos kezekbe juttatni ? ez a küldetés pedig halált megvető bátorságot igénylő, akciódús üldözést jelent számára a világ körül.

A Syphon Filter játékaira jellemző gazdag eszközkészlettel a Syphon Filter: Dark Mirror sem okoz csalódást: nagy hatótávolságú fegyverek olyan egzotikus lőszerekkel, mint a robbanó töltények és az elektrosokk nyilak, valamint gránátok, aknák és éjszakai távcsövek. A játékos feladata behatolni az ellenséges területre, kiválasztani a feladathoz illő eszközt, és alkalmazni azt. Titkos hadviselésről van szó, ahol nem érvényesek a háborús szabályok, és nincsenek részletes parancsok sem; az egyetlen utasítás, hogy a munkát el kell végezni, a módszereket pedig a helyzet határozza meg.

Utazd be a világot a Dark Mirror nyomában ? világutazás titkos küldetéssel! A lenyűgöző, moziszerű megjelenítésnek és a hihetetlen vizuális effekteknek köszönhetően ez már nem csupán játék; saját kémfilmed aktív részese lehetsz! A Syphon Filter PlayStation sorozatának újabb, a kritikusok elismerését is elnyerő darabja!

Készen állsz arra az élményre, amit a globális terrorizmus elleni háború frontvonalán élhetsz át? Itt az idő ? csatlakozz hozzánk a Dark Mirror felkutatásában PlayStation2-n!

További információkért keresd fel a www.syphon-filter.com/darkmirror oldalt.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 4 napja

ez aztán jó

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaWickedSick profiljamarco profiljakylx profiljatotyak profilja