Megérkezett az Xbox Live-ra a Marvel Pinball

2010. december 09.
2.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Zen Stúdió és a Marvel Entertainment szoros együttműködésének eredményeként mától elérhető a Marvel Pinball az Xbox Live Arcade hálózatán.

Alig másfél hete, 2010. október 27-én debütált az Xbox Live Arcade-en a magyar Zen Stúdió legújabb fejlesztése, a Pinball FX2, és máris megérkezett az első, elképesztő izgalmakat ígérő kiegészítés hozzá. A mától DLC-ként elérhető, 4 vadonatúj asztalt tartalmazó Marvel Pinball látványvilágát és kihívásait közkedvelt képregényhősök ? Pókember, Rozsomák, Vasember és Penge ? inspirálták. A több mint másfél évig tartó fejlesztés során a Zen Stúdió a Marvel Entertainmenttel szorosan együttműködve dolgozott azon, hogy a pályákon látható szuperhősök még a legkritikusabb képregényrajongók tetszését is elnyerjék.

A kidolgozottság nem pusztán a karakterek megjelenésében, de az asztalon megvalósuló viselkedésükben, valamint a hangulatot tovább fokozó zene- és hangeffektusokban is megmutatkozik. A legapróbb részletekig átgondolt és megtervezett környezetet jól jellemzi, hogy a Marvel Pinballban szereplő hősök a Marvel karakterek eredeti hangján szólalnak meg.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy minden idők legkedveltebb képregényhőseivel dolgozhattunk. Rendkívül komoly erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy az egyedi képességekkel rendelkező személyiségek tökéletesen jelenjenek meg a Pinball FX2 platform első kiterjesztésében" - jegyezte meg Kigyóssy Zsolt, a Zen Stúdió ügyvezetője. "Minden Marvel Pinball asztalt egy-egy szuperhős köré építettünk fel, annak egyedi viselkedésével, tulajdonságaival, reakcióval, a kapcsolódó látványvilággal, hangokkal és zenével. Ahogy azt a Marveltől érkező visszajelzések is mutatják, sikerült egy olyan játékot létrehoznunk, ami igazán autentikus Marvel élményt nyújt" - mondta Kigyóssy Zsolt.

Hamarosan új szuperhősök is pályára állnak!

"A Marvel Pinball megalkotásával a Zen Stúdió igazán lenyűgöző asztalokat hozott létre, melyek nem pusztán a cég számítógépes játékfejlesztés terén szerzett egyedülálló tapasztalatát bizonyítják, hanem a Marvel világa és a képregényhősök iránti szenvedélyét is. Így a képregényrajongók kedvenc karaktereiket egy új, nagyon izgalmas környezetben is viszontláthatják" - mondta TQ Jefferson, a Marvel Entertainment digitális médiacsoportjának játékokért felelős igazgatója. "Alig várjuk, hogy ismét együtt dolgozzunk a Zen Stúdióval, és újabb Marvel karaktereket mutassunk be a Pinball FX2 rajongók számára" - tette hozzá TQ.

A Pinball FX2 kiegészítéseként most megjelent Marvel Pinball a közeljövőben további Marvel szuperhősökkel és persze képregénybeli ellenségeikkel bővül. A Zen Stúdió a www.marvelpinball.com oldalon már szavazást is indított, hogy kikérje a játékosok véleményét, melyik Marvel akcióhőst látnák legszívesebben a Pinball FX2 következő pályáján. A Zen legújabb fejlesztése az érdeklődők számára mindössze 7,99 euróért lesz elérhető az Xbox Live Arcade rendszerén.

A Marvel Pinball legfontosabb jellemzői:

- 4 új Marvel-pálya: Négy vadonatúj, aprólékosan kidolgozott, DLC-ként elérhető asztal, számos új kihívással és achievementtel. A pályák négy népszerű karakterhős ? Pókember, Rozsomák, Vasember és Penge - egyedi tulajdonságait és képességeit ültetik át a flipper világába. A játékosok táblánként 50 Xbox játékpontot szerezhetnek.

- Közösségi játékélmény:

"Hot seat" többjátékos üzemmód: A játékosok egymást váltják az asztalnál, amely a játéktermek valódi élményét idézi vissza. A funkció csak lokálisan érhető el.
Osztott képernyős többjátékos üzemmód: A Pinball FX2 az első olyan flipperjáték, melyben osztott képernyőn, egyszerre több játékos is próbára teheti tudását. A multiplayer funkció lokálisan érhető el.
Szimultán, online többjátékos versenyek.
Részletes statisztikák: Az egyedülálló pontozási rendszer lehetővé teszi, hogy a játékosok baráti körükben is versenyezzenek, és összemérjék egymással ügyességüket.

- Személyre szabási lehetőség: A beállítások menüben a Marvel Pinball szinte bármely paramétere szabadon állítható - éppen úgy, mint egy igazi flippergépen!

- 3D-s környezet: A háromdimenziós környezetnek köszönhetően még valódibb játékélmény!

- Fizikai szimuláció: A több éves fejlesztői munkának köszönhetően a golyó úgy gurul, pattog az asztalon, mintha valódi flipperen játszanánk, miközben a digitális játékélmény túlszárnyalja a hagyományos lehetőségeket.

- Videó chat: Az Xbox Live Vision segítségével a felhasználók játék közben videó chatelhetnek is.

- Demótáblák: A 4 új Marvel táblához demóverzió is készült, így az Xbox Live Arcade-on keresztül bárki ingyenesen kipróbálhatja a szuperhősök köré felépített lenyűgöző és izgalmas játékvilágot.

- Pinball FX2 platform része: A Marvel Pinball a Pinball FX2 kiterjesztéseként jelenik meg. A platform automatikus frissítésének köszönhetően a Pinball FX2 tulajdonosok a lehető legegyszerűbben érhetik el az új asztalokat.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Windows beépített flippere volt az utolsó, amivel játszottam. Nincs már valós igény ilyen játékokra, még ha a Marvel neve díszeleg is előtte.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Shade profiljaManiac profiljagery1113 profiljaGargameth profiljabadboys profiljamarco profilja