Megérkezett az SMPlayer legfrissebb kiadása

2013. május 11.
2.1321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Alig másfél hónapja került a letöltési listákra az SMPlayer 0.8.4-es változata, azonban a fejlesztőcsapat a tegnapi nap folyamán már a 0.8.5-ös kiadást is elérhetővé tette, ami jó néhány változtatáson és újdonságon kívül még egy korábban letiltott funkciót is újra elhozott.
 

Aki esetleg nem ismerné, az SMPlayer egy ingyenes, több operációs rendszerre is fejlesztett szoftver, amire tulajdonképpen tekinthetünk úgy is, mint egy grafikus felületre, ami alatt valójában a már sokat bizonyított, magyar fejlesztésű MPlayer motor teljesít szolgálatot.

Az opensubtitles.org-on történt változtatások miatt a korábbi verziónál a csapat kénytelen volt kikapcsolni a feliratkereső szolgáltatást, ám az aktuális kiadásban már sikeresen felfedezték a hiba forrását, így a szóban forgó funkció ismét rendelkezésre áll.

A felhasználói interfész skin-támogatása mostantól már alapértelmezetten aktiválva van, ráadásul a lejátszási lista immár közvetlenül url-eket is képes kezelni. Az audioopciók újabb pontokkal bővültek, emellett a Linuxra kihegyezett változat esetében az MPlayer2 és a "-fontconfig" kapcsoló hibái javítva lettek. Az SMPlayer most megérkezett 0.8.5-ös kiadása már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

Marha sok ilyen player van...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt