Megérkezett az Internet Explorer 6, 7 és 8 végleges javítása

2013. január 16.
2.7601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt év decemberében érkeztek az első hírek, miszerint a Microsoft Internet Explorer 6-os, 7-es és 8-as webböngészőiben súlyos sebezhetőséget fedeztek fel, amire a cég néhány napon belül ki is adta az ideiglenes, úgynevezett "Fix-it" javítófoltját, ami átmenetileg orvosolta a felbukkant problémát.

Ahogy az elvárható, a Microsoft ennyivel nem érte be, ugyanis a napokban, a jól megszokott patch-kedd menetrendjén kívül, elérhetővé tette a teljes értékű update-et, ami már véglegesen leszámol a korábban felfedezett hiányossággal.

A hír azoknak a felhasználóknak lehet különösen fontos, akik a Windows automatikus frissítés funkcióját manuálisra állították, esetleg teljesen le is tiltották, ugyanis legegyszerűbben ezen az úton lehet beszerezni a böngészőkhöz szabott legújabb javítást, de amennyiben ezt a hibát saját kezűleg szeretnénk orvosolni, a szóban forgó csomag beszerezhető még ezen a linken keresztül is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az említett sebezhetőség az Internet Explorer 9-es és 10-es variánsait nem érinti, vagyis a Windows 7 és Windows 8 felhasználók böngészői nem tartalmazzák a szóban forgó hibát. Az illetékesek elmondták, a korábbi "Fix-it" javítást az új patch telepítés előtt nem szükséges eltávolítani, ám a végleges javítófolt alkalmazása után erősen javasolják annak uninstallálását.
1 hozzászólás

csirkee

12 éve, 2 hónapja és 22 napja

úristen én már évek óta nem használok explorert, nagyon nem szerettem régen. Jobb a chrom v firefox

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja