Megérkezett az Instantbird 1.4 végleges kiadása

2013. május 22.
1.7001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes alkalmazások tábora ezúttal egy friss verzióra lépett üzenetküldő alkalmazással gyarapodott, méghozzá ezúttal az Instantbird Team közreműködésének köszönhetően, akik bejelentették, hogy elkészült és letölthető a nevüket viselő programjuknak legújabb végleges kiadása, ami a módosítások és változtatások eredményeként immár az 1.4-es verziószámmal lett jelölve.

Aki esetleg nem ismerné, az Instantbird egy ingyenes, nyílt forráskódú azonnali üzenetküldő alkalmazás, ami egyaránt elérhető Linux, Mac OS X, illetve Microsoft Windows operációs rendszerekre is. A program előnye, hogy nem csak egy üzenetküldő szolgáltatás kezelésére képes, hanem egyidejűleg gond nélkül képes kapcsolódni az AIM, a Bonjour, a Facebook Chat, a Gadu-Gadu, a Google Talk, a GroupWise, az ICQ, az IRC, a MySpaceIM, a Netsoul, a QQ, a Simple, a Sametime, a Twitter, az XMPP, valamint a Yahoo (és Yahoo Japan) rendszerekhez is.

Az aktuális kiadás természetesen átesett a már elvárt hibavadászaton is, ám a fejlesztőcsapat a felszámolt bugok listáját ezúttal nem közölte. Az Instantbird 1.4-es verziója már a libpurple 2.10.7-et használja, és a Mozilla 20.0.1-re épül, ám további fontos változtatás még, hogy a Mac OS X 10.6 alatti operációs rendszerek mostantól nem támogatottak.

A felhozatalban többek között még szerepel a továbbcsiszolt IRC hitelesítési funkciók, valamint a jelentősen átdolgozott Twitter támogatás. Az Instantbird most bejelentett 1.4-es kiadása már letölthető erre a linkre kattintva.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 8 napja

Dorcika írta:
Ugyan, a Trillian a legjobb! mosolygó smiley
Szerintem is!

Arthur Dent

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja