Megérkezett az InfraRecorder legfrissebb változata

2012. szeptember 05.
1.7481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Christian Kindahl a tegnapi napon bejelentette, hogy a népszerű, InfraRecorder névre keresztelt alkalmazásának munkálata újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a szoftvernek elkészült és immár letölthető a legfrissebb, 0.53-as jelzéssel ellátott végleges kiadása.

Az InfraRecorder egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett ingyenes CD/DVD író alkalmazás, ami a hagyományos használati módon kívül még Windows Explorer integrációt is kínál. A program természetesen gond nélkül kezeli a dupla rétegű DVD médiákat is, az újraírható lemezekhez pedig nem kevesebb mint négyféle törlési metódust vonultat fel.

A már megszokottnak mondható adat, audio, video és kevert módú lemez-összeállítások mellett lehetőség van ezeket közvetlenül képfájlba írni, de persze emellett a szoftvernek a SCSI és IDE buszok teljes körű szkennelése, valamint a teljes lemezmásolások sem jelentenek semmiféle problémát. A CD/DVD lemezek másolásánál támogatott a menet közbeni, valamint az ideiglenesen háttértárolóra gyorsítótárazott eljárás is, de ezen kívül még lehetőség van az audio és adat sávok közvetlenül fájlba mentésére is (.wav, .wma, .ogg, .mp3 és .iso).

Az InfraRecorder legfrissebb 0.53-as változatánál már javítva lettek a maximális írási sebesség meghatározását akadályozó bugok, de emellett a fejlesztőcsapat az UDF és az ISO9660 fájlrendszereknél esetenként előforduló, valamint az írási sebesség manuális beállításánál felbukkanó hibákkal is sikeresen leszámoltak.

Az újdonságok frontján köszönthetjük az átdolgozott és kibővített ISO9660 fájlrendszer kezelést, a továbbcsiszolt kezelőfelületet, illetve az újragondolt szabad lemezterületet jelző sávot. Az InfraRecorder frissen elkészült 0.53-as változata már letölthető az alábbi linkre kattintva, és ahogy az már sejthető, természetesen mind a 32 bites, mind pedig a 64 bites Windowsokra szabott telepítők közül válogathatunk, de a fejlesztők gondosságának köszönhetően még ezek portable variánsai is rendelkezésre állnak.

Az InfraRecorder 0.53 letöltése (4 MB).
nincs még hozzászólás

Vendég

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

a cd burner xp jo lenne, ha nem azt az osregi nem mukodo mag reszt licencelte volna anno amit nem is fejlesztenek. igy jellemzoen nem latja a cd ironkat ezert megmezzuk ezt, mit tud.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaGargameth profilja