Megérkezett az EVGA Precision X legfrissebb változata

2012. október 19.
2.9491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia GeForce grafikus vezérlőkre szakosodott EVGA a tegnapi napon ezúttal nem egy új videokártyáját, hanem a népszerű, EVGA Precision X névre keresztelt alkalmazásának legfrissebb, immár 3.0.4-es verziószámra fejlődött kiadását állította reflektorfénybe.

A most bemutatkozó EVGA Precision X 3.0.4 kompatibilitási listáján az nVidia GeForce 200-as, 400-as, 500-as, na és természetesen a legfrissebb 600-as szériába tartozó GPU-k szerepelnek, az operációs rendszerek közül pedig a Microsoft Windows XP, a Vista, illetve a Microsoft Windows 7 megoldásaira telepíthető.

Az EVGA Precision X frissen megérkező 3.0.4-es verziója mindössze egyetlen friss funkciót hozott el, mégpedig a felhasználóknak már rendelkezésre áll a K-Boost névvel illetett vadonatúj szolgáltatás. Az EVGA K-Boost megoldással az nVidia GTX 600-as grafikus vezérlőknél immár lehetőség van "rögzíteni", vagyis alapértelmezetté tenni a kártya Boost frekvenciáját, na és emellett persze a feszültségértékét, így a gyorsító még hagyományos 2D-s üzemmódban is e paraméterek mellett képes végezni feladatait.

A gyártó K-Boost megoldásának jelenleg még vannak korlátai, ugyanis az nVidia illesztőprogram telepítésénél vagy eltávolításánál előbb deaktiválni kell ezt az új szolgáltatást, valamint többkártyás SLI rendszer esetében engedélyezése csak letiltott SLI mellett lehetséges, természetesen e művelet elvégzése után a többkártyás rendszer bármikor visszakapcsolható.

Az EVGA Precision X most megjelent 3.0.4-es kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva. A program letöltéséhez meg kell adnunk az EVGA accountunkat, vagy ha esetleg ilyennel nem rendelkeznénk, akkor előbb létre kell hozni egyet.

Az EVGA Precision X 3.0.4 letöltése.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ez a cucc gondolom olyasmiket tud nVidi kártyáknál, mint a CCC az Ati-knál. de, ha rosszul értelmezem, tessék kijavítani! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja