Megérkezett az első Silent Hunter Online gameplay videó

2012. október 10.
2.5391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft és a Blue Byte alakulata néhány órával ezelőtt bemutatta az első Silent Hunter Online gameplay felvételt, amelynek keretein belül teljes egészében in-game jeleneteknek köszönhetően nyerhetünk bepillantást a népszerű tengeralattjárós sorozat legújabb, böngészőből futtatható ingyenes változatába.

A játék nem csak ingyenessége miatt tekinthető kiválónak, hanem azért is, mert minden egyes küldetést átélhetünk majd kooperatív módban, ami a széria életében még soha nem volt a lehetőségek között.

A Silent Hunter franchise egyébiránt nemrégiben átlépte a kétmillió eladott példányt 1996-os megjelenése óta - egy szimulátor életében ez kiváló -, a Silent Hunter Online című ingyenes alkotás esetében pedig már ezekben a percekben is tart a zárt béta, amelyeket még idén a nyílt tesztek követnek majd.

#tv#
Silent Hunter Online gameplay felvételt, amelynek keretein belül teljes egészében in-game jeleneteknek köszönhetően nyerhetünk bepillantást a népszerű tengeralattjárós sorozat legújabb, böngészőből futtatható ingyenes változatába.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 15 napja

De nagy csaták lesznek ezzel. Már nagyon várom!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 15 napja

Elég statikus a cucc!meglepett smiley

válasz erre
Silent Hunter Online
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja