Megérkezett az EaseUS Todo Backup Free legújabb kiadása

2012. november 02.
2.0411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A friss verzióra fejlődött PC-s alkalmazások tábora a tegnapi napon újabb hasznos taggal gyarapodott, ugyanis az EaseUS fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült az EaseUS Todo Backup Free névre keresztelt alkalmazásuknak legújabb, immár 5.3-as számozással jelölt végleges kiadása, amit már természetesen mindenki számára elérhetővé is tettek.

Ahogy azt már a neve is mutatja, az EaseUS Todo Backup Free egy ingyenes program, amit kifejezetten a biztonsági mentések készítésére hegyeztek ki. A szoftver ingyenes verzióján kívül rendelkezésre állnak még a Home és Workstation elnevezésű fizetős kiadások is, amik már persze kibővített szolgáltatásokkal büszkélkedhetnek.

Az EaseUS Todo Backup Free bevetésével megakadályozható, hogy hardverhiba vagy akár számítógépes kártevő miatt véglegesen elveszítsük a pótolhatatlan adatainkat, ugyanis képes a kiválasztott merevlemezekről, operációs rendszerről, fájlokról vagy könyvtárakról biztonsági másolatokat készíteni, illetve ezeket szükség esetén visszaállítani. A program további hasznos funkciója, hogy az elkészített képállományokat visszaállítás nélkül is képes betölteni, így azok tartalma bármikor megtekinthető.

Az új kiadás friss fejlesztései közé tartozik, hogy támogatja a GPT lemezekről való rendszerindítást, emellett már az NAS eszközöket is képes automatikusan detektálni és kilistázni. Az újdonságok között szerepel még, hogy a szoftver immár teljes mértékben fel van készítve cloud, azaz felhő-alapú tárhelyekre, így az adatok immár lementhetőek és szinkronizálhatóak a Dropbox, a Google Drive és SkyDrive megoldásokon keresztül is. Az EaseUS Todo Backup Free most bemutatkozó 5.3-as kiadása már ingyenesen letölthető az alábbi linken keresztül.

Az EaseUS Todo Backup Free 5.3 letöltése (99,2 MB).
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Nagyon sokoldalú és hasznos kis adatmentő program. De véleményem szerint a legjobb, ha a fontos adatainkat mi magunk mentjük el legalább 2 helyre és akkor nem lehet gond. Egyszerre két adattároló ritkán megy tönkre. Maximum valamilyen elemi kár esetén, de akkor meg ez a program sem segít.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja