Megérkezett az ASUS VG248QE monitorhoz szánt G-SYNC készlet

2014. január 16.
1.5181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az nVIDIA által dédelgetett G-SYNC technológiáról már viszonylag régóta tudjuk a szükséges információkat, a CES 2014 alatt pedig az első néhány terméket is megismertük.

Azt is tudni lehetett, hogy az ASUS egy korábbi monitorja, az ASUS VG248QE annak ellenére, hogy már korábban a piacra került, megkapja ezt a különleges funkciót, méghozzá egy egyedi szereld magad csomag által. Sokan kíváncsiak voltunk mennyibe időbe fog telni ez a szerelés, illetve milyen áron érkezik ez a csomag.

Végre megérkeztek az ezzel kapcsolatos információk, ugyanis megérkezett a várva várt csomag, melyet körülbelül 20 perc alatt lehet beépíteni a VG248QE kijelzője mögé. Az eljárást csak azoknak javasolják, akik viszonylag jártasak a hasonló dolgokban, aki nem biztos a tudásában az inkább forduljon szakemberhez.

Megtudtuk a csomag árát is, ami nem kevesebb, mint 199 dollár (44 000 Ft), tehát igencsak vaskos összeg, nem is beszélve arról, hogy még magunknak kell beszerelni, vagy a szerelési költséget kifizetni. Persze ez csak egy különleges megoldás, így akik várnak egy kicsit, azok kényelmesen válogathatnak az új modellek közül.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 13 napja

Ez eléggé sufni tuning, olyan Mekk Elek féle megoldás. Inkább kivárnék egy gyárilag szerelt monitort, mint hogy ezzel vacakoljak ennyiért.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja