Megérkezett az Assassin's Creed Origins kapcsolódó regénye, a Sivatagi eskü

2018. február 26.
4.2831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Assassin's Creed regények magyarországi kiadójaként ismert Fumax bejelentette, hogy újabb könyvvel szeretnék bővíteni a kapcsolódó sorozatot, így megérkezett a boltokba az Oliver Bowden által jegyzett Assassin's Creed: Sivatagi eskü című kötet.
Advertisement

A 384 oldalas olvasmány 3790 forintos ajánlott fogyasztói áron szerezhető be, és a korábbi regényekhez hasonlóan azt a célt szolgálja, hogy alaposabban megismerhessük belőle a legutóbbi játék főhősének egyiptomi küldetését, ezáltal egy az interaktív kalandhoz ezer szállal kötődő, de attól különálló sztori vár benn ránk.

Idéznénk a kiadó hivatalos közleményét, avagy az Assassin's Creed: Sivatagi eskü egyfajta bemutatóját:

Utazz vissza messzebb az időben, mint bármikor... Fedezd fel a pengeélen táncoló ókori egyiptomi birodalmat, és ismerd meg az Assassins Creed videojáték-sorozat legújabb felvonásának hivatalos előzményét!

Mert az Assassin's Creed: Origins előtt volt egy Eskü.

A hanyatló ókori Egyiptom, Kr. e. 70. Kíméletlen gyilkos tartja rettegésben a vidéket, akinek célja nem kevesebb, mint felkutatni, és utolsó szálig kiirtani a medzsai nevű ősi rend utolsó megmaradt tagjait és örökre eltörölni vérvonalukat.

Az ifjú, tizenéves Bayek egy nap arra ébred, hogy apja, Szíva város védelmezője minden előzetes jel nélkül távozott. Tengernyi kérdést hagyott maga mögött: Bayek világa egyik pillanatról a másikra omlott össze. A kételyektől gyötört fiú rádöbben, hogy fontos küldetése van az életben, egy olyan feladat, amelyet bármi áron teljesítenie kell.

Bayek útra kel a Nílus mentén, dacolva a felbolydult Egyiptom ezer veszélyével, hogy válaszokat találjon a kérdéseire, és megküzdjön a sötétséggel.


Megérkezett az Assassin's Creed Origins kapcsolódó regénye, a Sivatagi eskü - 2. kép

3 hozzászólás

muki

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

De sok AC könyv érkezik. meglepett smiley Már olyan mint a Star Wars regények, azokból is van ezer. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 7 hónapja

Hmmmm lehet hogy vevő leszek rá. Megint. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 7 hónapja

Az előző nagyon **** volt, remélhetőleg ez jobban össze lett rakva.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja