Megérkezett a Windows Repair legújabb kiadása

2013. március 07.
3.0831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes alkalmazások tárháza az elmúlt napok folyamán újabb hasznos taggal gyarapodott, ugyanis elkészült a Windows Repair névre keresztelt szoftver legújabb, immár 1.9.12-es számozással jelölt végleges kiadása, amit a fejlesztőcsapat jó szokásához híven természetesen már közkinccsé is tett.

Aki esetleg nem ismerné, a Windows Repair egy a Windowsokra kihegyezett ingyenes alkalmazás, ami nem kevesebbre képes, minthogy a kártevők vagy programhibák miatt működésképtelenné vált operációs rendszereket, illetve azok szolgáltatásait újra működésre bírja, méghozzá úgy, hogy vissza tudja állítani a rendszer eredeti beállításait.

A Windows Repair többek között képes alaphelyzetbe állítani a registry és fájl engedélyeket, láthatóvá tenni a rejtett állományokat, újraregisztrálni a rendszerfájlokat, valamint megjavítani a WMI-t, a Windows Tűzfalat, az Internet Explorert, a host-fájlokat, a proxy beállításokat, valamint a Winsock és DNS gyorsítótárat.

A most megérkezett kiadás természetesen átesett az immár kötelezőnek mondható hibajavítási rituálén is, de emellett a fejlesztőcsapat a programkódon is több változtatást eszközölt. A nyomtatássor kezelő javítása az előző verzióhoz képest jelentős fejlesztésen esett át, ráadásul emellett a Windows szolgáltatások visszaállítása lehetőség is további négy javítási opcióval lett gazdagabb, valamint a program menüje is kisebb módosításon, illetve átrendezésen esett át. A Windows Repair frissen beharangozott 1.9.12-es kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
2 hozzászólás

Raiden

12 éve, 1 hónapja és 3 napja

Azonnal le is szedtem,átrakom a wines vinyómra,nagyon hasznos kis cucc ez..

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem rossz progi, időnként jól jönne...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja