Megérkezett a WayteQ új xTAB-70i táblagépe

2012. április 07.
2.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A WayteQ a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy már hazánkban is elérhető a legfrissebb fejlesztésű, WayteQ xTAB-70i típusjelzéssel ellátott táblagépe.

A piacon található legtöbb társához hasonlóan frissen megérkezett újdonság is ARM alapokra építkezik, operációs rendszerek közül pedig a Google Android megoldását futtatja. A szóban forgó tablet mobilitására nem lehet panasz, ugyanis mindössze 188 X 143 X 12,5 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 410 grammos tömeg párosul.

A konfiguráció egy 7 inches kapacitív, több érintés egyidejű kezelésére alkalmas képernyő köré lett tervezve, ami a 800 X 600 natív felbontással rendelkezik. A táblagép borítása alatt egy 1 GHz-re hangolt ARM Cortex-A9-es központi feldolgozó teljesít szolgálatot, ami mellé a tervezők egy 512 MB RAM-ot tartalmazó memóriarendszert társítottak. A képi megjelenítésért a Mali 400-as grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 4 GB-os flash alapú háttértároló gondoskodik, de ez a kapacitás microSD kártya segítségével akár 32 GB-tal is tovább növelhető.

A hálózati eszközök listáján egy 802.11b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter szerepel, de ezek mellett természetesen a külső 3G-s modemek is támogatottak. A külső részen található egy Secure Digital kártyaolvasó, egy HDMI kimenet, egy USB 2.0 port, valamint egy 3,5 milliméteres jack csatlakozó a fejhallgató számára. A felszereltségből persze nem hiányzik a hátlapra telepített kamera, a sztereó hangszórópár, illetve a fény- és gyorsulásérzékelők sem.

A tabletet a Google legfrissebb Android 4.0-ás operációs rendszerével, és egy 3200 mAh teljesítményű akkumulátorral szállítja a cég, viszont az utóbbi üzemidejére egyelőre sajnos nem derült fény. Az újonnan bejelentett WayteQ xTAB-70i a hazai boltok polcain 39.900 forintos ajánlott fogyasztói áron fog megjelenni.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 27 napja

foleg mert 4.0 van rajta. meg most is csomo cucc jon a 3.2-vel. jo ez ennyiert nagyon.

válasz erre

Neurotic

13 éve, 27 napja

Nagyon meglendült a tablet piac. Sorra jönnek ki a táblagépek. Bár ez a versenyző azért annyira nem izmos, de meg kell hagyni a 40e-es ára több mint baráti.

válasz erre

Vendég

13 éve, 27 napja

Ennyiért ez egy rohadtul jó tablet

válasz erre

Vendég

13 éve, 27 napja

40k-ért nem rossz, bár az 1 gigás proci nem egy dühöngő bika...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja