Megérkezett a VLC Media Player legfrissebb kiadása

2013. április 12.
1.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a frissített multimédiás szoftverek tárháza újabb neves taggal gazdagodott, méghozzá ezúttal a VideoLAN fejlesztőcsapatának jóvoltából, akik bejelentették a népszerű VLC Media Player alkalmazásuknak legfrissebb verzióját, ami a változtatások eredményeként immár a 2.0.6-os számozást viseli.

Az illetékesek kiemelték, a 2.0.x verziókat futtató VLC felhasználók számára erősen javasolt a frissítés, ugyanis az aktuális kiadás fontos módosításokat tartalmaz. A Mac OS X rendszer alatt már jelentősen javult a D-Bus és MPRIS2 interfész kezelése, míg a Windowsokra kihegyezett verzió már új compiler bevetésével született meg.

A most megérkezett lejátszó immár támogatja a Matroska V4 állományokat, de emellett az alapos optimalizálásoknak köszönhetően már szinte minden rendszeren gyorsabb dekódolási képességekkel várja a felhasználókat. A VLC 2.0.6 fontos javításokat tartalmaz az MKV, Ogg, AVI és WMV fájlokhoz, de ezek mellett még többek között a HTTPS és felirat-támogatás is alapos ráncfelvarráson esett át. A VLC Media Player legfrissebb kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

3D BD iso támogatás nem fog belekerülni?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljasmadi1968 profilja