Megérkezett a VLC Media Player legfrissebb 2.0.3-as kiadása

2012. július 21.
2.2241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A VideoLAN fejlesztőcsapata az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy elkészült és letölthető a népszerű VLC Media Player alkalmazásuknak legfrissebb, immár 2.0.3-as verziószámra fejlődött végleges kiadása.

A médialejátszó aktuális változata Linux, Apple Mac OS és persze Microsoft Windows operációs rendszerek alá érhető el. A most bemutatkozó VLC Media Player 2.0.3 túlnyomórészt az előző kiadás képességeit vonultatja fel, az új verziószámot a fent említett operációs rendszerekre vonatkozó hibajavításokkal és frissítésekkel érdemelte ki.

A Mac OS X felhasználók számára lehet jó hír, hogy az újonnan megérkezett legfrissebb változat már továbbcsiszolt Mountain Lion támogatással büszkélkedhet, aminek köszönhetően az operációs rendszer alatt jelentősen javult a VLC stabilitása. A Mac-specifikus hibajavítások között szerepel még a hotkey-ek megfelelő működését akadályozó, valamint a telefonok távirányító-alkalmazásával összefüggő bugok felszámolása is.

A Windows 8 jelenlegi Consumer Preview kiadása alatt felbukkanó felhasználói interfész, valamint a demuxer FLV és ID3v1 tag rendellenességeit az illetékesek sikeresen megszüntették. Az újdonságok listáján köszönthetünk még 18 nyelvi csomag frissítését és két teljesen új nyelv bevezetését, viszont a Linux alá kihegyezett variáns változtatásairól a fejlesztőcsapat nem közölt semmiféle információt. A Linux, Apple Mac OS és Microsoft Windows operációs rendszerekre szabott VLC Media Player 2.0.3 már letölthető az alábbi linkekre kattintva.

A VLC Media Player 2.0.3 letöltése (Linux, 17,5 MB).
A VLC Media Player 2.0.3 letöltése (Mac OS, 38,4 MB).
A VLC Media Player 2.0.3 letöltése (Windows, 21,6 MB).
5 hozzászólás

Raiden

8 éve, 7 hónapja és 18 napja

Köszke Ubuntura jó lesz.

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 18 napja

Linuxon is a legjobb sztem.

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 18 napja

Az eddigi legjobb lejátszo

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 19 napja

Én konvertálni is ezzel szoktam

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 19 napja

Legjobb player

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profiljasmadi1968 profilja