Megérkezett a Toolwiz Care legfrissebb verziója

2012. október 17.
2.5541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban a frissített PC-s alkalmazások sora újabb hasznos taggal gyarapodott, ugyanis a Toolwiz fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és letölthető a népszerű Toolwiz Care alkalmazásuknak legfrissebb, immár 2.0.0.3600-as verziószámra fejlődött kiadása.

A Toolwiz Care egy ingyenes, a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett megoldás, aminek személyében lényegében a komplett, több feladat elvégzésére alkalmas programgyűjteményt üdvözölhetünk. A most megérkezett alkalmazás kompatibilis a Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, na és persze az érkező Windows 8 rendszerekkel, beleértve természetesen mind a 32 bites, mind pedig a 64 bites kiadásokat is.

A Toolwiz Care nem kevesebb mint 40 különböző programot állít csatasorba, amiket a csapat a könnyebb áttekinthetőség végett hat kategóriába csoportosított. Ezek között egyaránt megtalálhatóak az operációs rendszer optimalizálására, a hibák kijavítására, az adatok és hálózati kapcsolatok javítására, illetve a fájlok visszaállítására szolgáló modulok is.

A program legfrissebb verziója a javítási és tisztítási feladatokhoz lényegesen fürgébb működést kínál, ugyanis a fejlesztőcsapat az említett műveletek elvégzéséért felelő motort alapos optimalizációnak vetették alá. A kollekció már egy használhatóbb képszerkesztővel (Image Editor) dicsekedhet, aminek fegyvertára már több teljesen új szűrővel gazdagodott. Az új verzió is természetesen átesett az immár kötelezőnek mondható hibajavításokon is, ám ezeket a bejelentés nem részletezte. A Toolwiz Care frissen megjelent 2.0.0.3600-as kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Toolwiz Care rendszerkövetelménye:
500 MHz-es vagy gyorsabb központi feldolgozó.
512 MB rendszermemória.
2 GB üres lemezterület.
Telepített Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7 vagy 8 operációs rendszer (32 vagy 64 bites).

A Toolwiz Care 2.0.0.3600 letöltése (7,3 MB).
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 24 napja

Korábban még talán Xp-s időkben azt hiszem találkoztam ezzel a programmal, de már akkor sem értettem egészen, hogy mire is jó.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja