Megérkezett a Tiggit 0.87 első béta kiadása

2012. december 16.
1.5071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napokban egy újabb különleges taggal gyarapodott a PC-s programok sora, ugyanis megszületett a Tiggit névre keresztelt szoftver 0.87 Beta jelzésű kiadása.

A Tiggit egy nyílt forráskódú, Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes alkalmazás, aminek működése leginkább a Valve Steam rendszeréhez hasonlítható. A szóban forgó programot legfőképp az indie játékok szerelmesei fogják értékelni, ugyanis használatával könnyedén felkutatható, telepíthető, és természetesen el is indítható az interneten még a legnehezebben fellelhető freeware játék is.

A Tiggit további pozitív tulajdonsága, hogy használatához nem szükséges semmiféle felhasználói fiók létrehozása, de a megfelelő működéshez még csak regisztrálni sem kell sehova. A program adatbázisában jelenleg több mint 300, különféle kategóriákba sorolt ingyenes játék szerepel, amiket még néhány próbaverzió is kiegészít, de a fejlesztőcsapat elmondása szerint ez a lista folyamatosan bővülni fog.

Már a szoftver egyszerű felhasználói felülete is mutatja, a fejlesztés jelenleg még eléggé kezdeti stádiumban van, a listán egyelőre még csak freeware és demó játékok képviseltetik magukat, de az illetékesek elárulták, ez a helyzet a jövőben változni fog, ugyanis a Tiggit funkciói folyamatosan bővülni fognak. A Tiggit 0.87 Beta már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Tiggit 0.87 Beta letöltése (2,9 MB).
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 25 napja

rDAVE írta:
Leszedtem és nem rossz kis program... mosolygó smiley
Amúgy jelenleg 409 ingyenes és 32 demó van benne.
Akkor én is próba!mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

12 éve, 3 hónapja és 25 napja

Leszedtem és nem rossz kis program... mosolygó smiley
Amúgy jelenleg 409 ingyenes és 32 demó van benne.

válasz erre

marco

12 éve, 3 hónapja és 25 napja

Kár hogy Linuxra nincs...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja