Megérkezett a Synei System Utilities 1.1

2013. március 31.
2.0171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Windows operációs rendszerre kihegyezett alkalmazások felhozatala a napokban újabb taggal lett gazdagabb, ugyanis a Synei fejlesztőcsapata leleplezte a vadiúj, Synei System Utilities névre keresztelt programjukat.

Ahogy azt már a neve is sejteti, a Synei System Utilities személyében egy komplett programcsomagot köszönthetünk, aminek használatával a felhasználó karbantarthatja a Windowst futtató számítógépét, illetve szükség esetén különféle optimalizálásokat is végezhet segítségével, ám az újdonság további vonzó tulajdonsága, hogy bárki számára ingyenesen használható.

Az előbb már említett optimalizálást a szoftver többféle módon is képes biztosítani, ugyanis a haladó felhasználók akár egyénileg is megváltoztathatják a különféle beállításokat, de emellett a felhozatalban megtalálható az "egykattintásos" elven működő rendszer is.

A kínálatban szerepel a merevlemezek defregmentálására kihegyezett modul is, amit olyan hasznos funkciók egészítenek ki, mint például az internetkapcsolat, a böngészők, illetve a különféle alkalmazások optimalizálására szolgáló megoldások. A frissen felbukkant Synei System Utilities 1.1 4,4 MB-os telepítője már letölthető erre a linkre kattintva.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Elég érdekes progi kipróbálom.

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Baromi jó cucc

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja