Megérkezett a Sumatra PDF legfrissebb kiadása

2013. május 23.
1.4651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi nap folyamán megérkezett a Sumatra PDF legfrissebb, immár 2.3-as jelzéssel ellátott kiadása, amit a fejlesztőcsapat már természetesen mindenki számára elérhetővé is tett.

Aki esetleg nem ismerné, a Sumatra PDF egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes PDF olvasó alkalmazás, ami az említett formátum mellett még a MOBI, XPS, DjVu, CHM, CBZ és CBR formátumokat is gond nélkül kezeli, ráadásul a hagyományos, telepíthető változata mellett rendelkezésre áll még az aktuális kiadás portable variánsa is, ami installálás nélkül is bármikor munkára fogható, akár USB-s meghajtóról is.

A most beharangozott verzió már lényegesen jobban konfigurálható "advanced settings" menüvel érkezett, amit a csapat kiegészített még a "Go To Page" funkcióval is az e-book UI-n. Az új fejlesztések listáján többek között szerepel még az OpenXPS és Deflate64 (CBZ és CBR fájloknál) formátum támogatás, az új lapozási billentyűparancsok, illetve a CBZ és CBR formátumú mangákhoz és képregényekhez a "Manga Mode" olvasási funkció.

A csapat egyébként a komplett telepítőt is alapos optimalizálásnak vetette alá, így elődeinél az már hozzávetőlegesen 1 MB-tal kisebb mérettel született meg. A most bejelentett Sumatra PDF 2.3 telepíthető 32 bites, 64 bites és portable verziója már letölthető az előbbi linkeken keresztül.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 1 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

7 éve, 1 hónapja és 13 napja

Yess,már szedem is lefelé az xp-mre nagyon bejött,pici,de nagyon penge ki prog.

válasz erre

csirkee

7 éve, 1 hónapja és 13 napja

De jó, nem is ismertem eddig, de "sajna" nem használok win-t

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profiljaRobi022 profiljaMarduk profiljaManiac profiljar00tw00rm profilja