Megérkezett a Start Menu 8 legfrissebb kiadása

2013. április 28.
2.1031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s segédprogramok felhozatala a napokban ismét újabb taggal bővült, méghozzá ezúttal az IObit fejlesztőcsapatának köszönhetően, akik bejelentették, hogy elkészült és immár letölthető a Start Menu 8 névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, immár 1.1.0.45-ös verziószámra lépett kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, az IObit Start Menu 8 egy a Microsoft Windows 8 operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes alkalmazás, aminek használatával könnyen visszaállítható a Windows 95-tel bevezetett Start menü, de emellett még képes közvetlenül a hagyományos munkaasztallal elindítani a számítógépet, valamint villámgyorsan váltani a klasszikus és a Modern felhasználói felületek között.

Természetesen az aktuális kiadás is átesett a már jól megszokott hibajavítási rituálén is, ám a felszámolt bugok listáját a fejlesztőcsapat ezúttal nem ismertette. A most bejelentett verzió felhozatalában a felhasználók kérésére már megtalálható a program kézikönyve, míg a friss fejlesztések frontján többek között a gyors Modern felületre való váltás (Windows gombbal), a Start menüben is megjelenő Metro/Modern alkalmazások, illetve a vadiúj Start ikonok sorakoznak fel. Az IObit Start Menu 8 most bejelentett 1.1.0.45-ös kiadása már letölthető erre a linkre kattintva.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 11 napja

Ezzel azért használható a Windows

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 12 napja

Ez kell nekem

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja