Advertisement

Megérkezett a Spec Ops: The Line - The Journey trailer

2011. november 22.
1.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A 2K Games egy nyomasztó debütáló trailerrel szeretné tartani bennünk a lelket a Spec Ops: The Line jövő évi megjelenéséig, s meg kell hagyni, a hangulattal továbbra is a 100 pontos kör kellős közepét találták el - azonban a vállalat trailerhez kötött bejelentése talán még érdekesebb: eszerint a játék 2012 tavaszán fut nyílt vízre.
AdvertisementTöltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


"Nagyságával és gazdagságával Dubai tökéletes hátteret biztosít a Spec Ops: The Line mély és bonyolult történetének. E merész projekt kihasználja a 2K legendás tapasztalatát a lenyűgöző történetek, hátterek és világok megalkotásában, és olyan agresszív narratívát és környezetet biztosít, melyet más, a piacon fellelhető játékokban nem találni" - nyilatkozta Christoph Hartmann, a 2K elnöke. - "A háborús történetek olyan érzéseket ébresztenek kultúránkban, mint kevés más dolog. A játékosok ebben az ellenséges környezetben harcolnak a nyers és egyedi játékélményt nyújtó Spec Ops: The Line-ban."

A Spec Ops: The Line-ban a játékosok Walker százados Delta Force-os egyenruhájába bújva egy szívszaggató küldetésen vesznek részt, melynek célja az amerikai hadsereg elátkozott 33. gyalogososztagának megmentése. A homokvihar által megtépázott Dubai biztosítja a Spec Ops: The Line - mely a 2K kiadó első kiruccanása a modern katonai játékok műfajába - történetének romos kulisszáit. A mély történetmesélés és a lenyűgöző akció túlmutat az egyszerű jó-rossz konfliktusokon.
Advertisement
3 hozzászólás

Vendég

10 éve, 1 hónapja

tény hogy jól néz ki de egyáltalán nem pörget fel

válasz erre

marco

10 éve, 1 hónapja

Elég jó hangulatfokozó az tény!

válasz erre

Vendég

10 éve, 1 hónapja

Uhh elég látványos vidi!

válasz erre
Advertisement

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt