Megérkezett a Ship Simulator Extremes demója

2010. szeptember 22.
2.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A VSTEP fejlesztőcsapat legújabb szimulációs programja, a Ship Simulator Extremes című alkotás augusztus végén jelent meg és már elérhető a demója is, amely által a felhasználók betekintést nyerhetnek a játékmenetbe.
Advertisement

A programban a játékosok izgalmas kalandokat élhetnek át és különböző hajókkal utazhatnak. A produktum multiplayer módot is tartalmaz, ám a demóban az érdeklődők csak egyjátékos módban próbálhatják ki az adrenalinpumpáló extrém helyzeteket.

A próbaverzióban két helyszín felfedezésére van lehetőség, pontosabban Sydney partjai és az Antarktisz várja a kalandra éhes felhasználókat. A demóban két küldetést teljesíthetnek a felhasználók, az egyik a Tourist Tales, a másik pedig a Greenpeace kampány. A Greenpeace misszióban "zöld" aktivistaként vehetnek részt a játékosok, akiknek egy Esperanza nevű hajó áll a rendelkezésükre, hogy teljesítsék küldetésüket, azaz meg kell akadályozniuk a cethalászatot. A felhasználók egy felfújható csónak segítségével észrevétlenül megközelíthetik az ellenséget és némi fortéllyal megállíthatják az illegális bálnavadászatot. A próbaverzió az alábbi linken érhető el: Ship Simulator Extremes demó


Megérkezett a Ship Simulator Extremes demója - 2. kép

Advertisement
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 4 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

11 éve, 4 hónapja és 11 napja

Ez nagyon ötletesnek hangzik. Tök jó pályák lehetnek benne. Az a greanpeace pálya pl nagyon jó ötlet.

válasz erre
Ship Simulator Extremes
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt