Megérkezett a Pokémon Black and White 2 bemutatkozó trailere

2012. április 16.
2.0921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo korábbi ígéreteinek megfelelően a hétvége folyamán befutott a Pokémon Black and White 2 első mozgóképe, amely ugyan csak japán nyelven került fel a világhálóra, de mindez csak egy nagyon keveset vesz el a trailer értékéből, lévén nem kell beszélnünk a nyelvet ahhoz, hogy feldolgozzuk az in-game jeleneteket.

A videó legnagyobb érdekessége ugyanis, hogy gameplay felvételeket is tartalmaz, így máris megtudjuk, hogy mennyit fejlődött elődjéhez képest a Nintendo DS egyik legnépszerűbb szerepjátéka.

Az in-game bevágásoknak köszönhetően mindemellett megismerkedhetünk a történet új - és régi - szereplőivel, mindemellett pedig a Poké-on-Poké csatározást is szemügyre vehetjük egy kicsit közelebbről.

A valamivel több, mint két perces mozgókép tehát egy igazán tartalmas darab lett, megtekintése pedig erősen ajánlott mindazoknak, akik odavoltak már az elődért is.

A Pokémon Black and White 2 egyébiránt június 23-án fog megjelenni a japán régióban, valamikor az ősz elején pedig a nyugati változatok is felkerülhetnek a boltok polcaira.

#tv#
1 hozzászólás

Protozoli

13 éve, 18 napja

A kezdőváros is más lesz, most nyugatról vágunk bele a kalandokba. Várós. mosolygó smiley

válasz erre
Pokemon Black and White 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja