Megérkezett a Motorola Moto G harmadik generációja

2015. július 30.
1.5781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok berobbanása előtt a Motorola a világ élvonalában tartozott a mobiltelefonok piacán, aztán egy óriási gödörbe kerültek, melyből néhány éve kezdték meg a kilábalást.

Az okostelefonok kapcsán a legnagyobb figyelmet az itthon is kedvelt Motorola Moto G kapta világszerte, hiszen eddig mindkét generációja a remek ár/érték arányáról volt híres, ami manapság nagyon fontos ezen a piacon. Nemrég bemutatkozott a harmadik generáció, mely továbbra is arra gyúr, hogy a felhasználóknak egy korrekt középkategóriás élményt biztosítson.

A készülékből két változat érkezik, hiszen lesz egy 1GB és egy 2GB memóriával szerelt modell is, míg mellettük mindkét esetben egy Snapdragon 410-es SoC dolgozik majd az 5 hüvelykes 720p kijelző alatt. A olcsóbbik modell 8, míg a drágábbik verzió 16GB tárhelyet kínál, de microSD-vel mindkét készüléket lehet bővíteni. Az IPx7 védelem és a dualSIM kialakítás mindenképpen megemlítendő tulajdonság, míg az árazás terén nagyjából 50-60 ezer Ft-ra lehet számítani, az ár/érték kapcsán pedig az erősebb modell tűnik jobb vételnek.
2 hozzászólás

kpal

5 éve, 2 hónapja és 27 napja

Áfás árral korrekt

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 3 hónapja

Egy igen korrekt középkategóriás termék remek ár/érték aránnyal. Én csak ajánlani tudom.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaManiac profiljaMarduk profilja