Megérkezett a MediaCoder legújabb frissítése

2012. december 23.
1.7721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A MediaCoder fejlesztőcsapata az elmúlt napok folyamán elkészítette a multimédiás állományok konvertálására kihegyezett, MediaCoder névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb verzióját, ami a változtatások eredményeként immár a 0.8.18.5333-as számozással lett jelölve.

A szoftver elsődlegesen a Microsoft Windows XP, 2003, Vista és Windows 7 operációs rendszerekkel képes együttműködni, de a fejlesztőcsapat gondosságának köszönhetően Mac OS X alatt Darwine, Linux alatt pedig WINE bevetésével is hiba nélkül, teljes funkcionalitással képes végezni feladatait.

A most bejelentett MediaCoder 0.8.18.5333 természetesen átesett a már kötelezőnek mondható hibajavítási szertartáson, ám a felszámolt bugokat a csapat ezúttal elég szűkszavúan közölte, annyi mindenesetre már biztos, hogy a többmenetes feldolgozásnál az X264-es figyelmeztetéssel, illetve az FFmpeg deshake és denoise szűrőivel ezentúl már nem lehet gondunk. Az újdonságok listáján többek között a friss fejlesztésű "copying creation" és "last-write time" funkciókat, valamint a CRF módnál a többmenetes kódolást köszönthetjük.

A MediaCoder most elkészült 0.8.18.5333-as verziója egyelőre még kizárólag csak a program korábbi kiadásán keresztül, a frissítés menüpont használatával érhető el.

A MediaCoder rendszerkövetelménye:
SSE támogatással rendelkező X86-os vagy X64-es központi feldolgozó.
1 GB vagy több rendszermemória.
A konvertáláshoz szükséges szabad lemezterület.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nem rossz pakk

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 25 napja

Linux alatt teljesen felesleges, tök egyszerű az átkódolás, ezer lehetőség van (minimummosolygó smiley).

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja