Megérkezett a legújabb Media Player Classic - Home Cinema

2013. június 19.
2.0781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A multimédiás alkalmazások tábora az elmúlt napok folyamán újabb friss verzióra lépett taggal gazdagodott, ugyanis elkészült és immár letölthető a Media Player Classic - Home Cinema médialejátszó 1.6.8-as kiadása, ami a frissített funkciókon kívül az eddig felfedezett bugok javítását is elhozta.

A hibavadászat eredményeként a fejlesztőcsapat többek között sikeresen leszámolt a fejezetekre osztott médiafájloknál fellépő memóriaszivárgás gondjával, de emellett a DVB és PGS hiányzó feliratait előidéző, valamint a program lassú bezárását okozó bugok is már a múlté.

A Media Player Classic - Home Cinema most megérkezett kiadása már teljes körű DVB-T2 támogatást kínál a felhasználóknak, de ezen kívül az illetékesek az adás keresés metódusán is sokat javítottak, aminek köszönhetően az alkalmazás csatorna-detektálása nagyságrendekkel jobb lett.

A program Audio Switcher rendszere egy vadiúj normalizáló algoritmussal lett ellátva, így az eddig tapasztalt hangerő-csökkenések is megszűntek. A Media Player Classic - Home Cinema most bejelentett 1.6.8-as verziója már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

csirkee

11 éve, 8 hónapja és 14 napja

Média player sokat fejlődött az évek során mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja