Megérkezett a legújabb CCleaner

2013. április 26.
1.9071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Piriform csapatának köszönhetően a PC-s segédprogramok tábora a napokban újabb friss verzióra lépett taggal gazdagodott, ugyanis elkészült a népszerű CCleaner alkalmazás legújabb, immár 4.01.4093-as számozással jelölt kiadása, ami már természetesen a letöltési listákon is képviselteti magát.

Az aktuális kiadás természetesen átesett a jól megszokott hibajavítási sorozaton is, ám a fejlesztőcsapat a felszámolt bugok listáját ezúttal nem részletezte. Talán legfeltűnőbb újítás a kisebb-nagyobb módosításokon és finomításokon átesett felhasználói felület, de a motorháztető alatt persze további újdonságokra is bukkanhatunk.

Az új CCleaner már az Adobe Acrobat XI, a VSO Blu-ray és DVD Converter Ultimate, az Oxygen XML Editor 14 és a Connectify Hotspot szoftverekhez is kínál tisztítási funkciót, míg a 19-es és újabb Firefox, illetve az Internet Explorer 10 böngészőkhöz feljavított kompatibilitást, a Google Chrome-hoz pedig továbbcsiszolt előzmények-tisztítást vonultat fel.

Az optimalizálásoknak köszönhetően a duplikált fájlok felkutatására szolgáló modul immár lényegesen gördülékenyebb működéssel dicsekedhet, míg a rendszerleíró adatbázis rendben tartásáért felelő funkciót jobban ráoptimalizálták a Windows 8-ra. A CCleaner most beharangozott 4.01.4093-as kiadása már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

Marduk

7 éve, 10 hónapja

Annyi frissítést készítenek ehhez a programhoz. Mondjuk nem baj, mert egy nagyon jó program.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaroby71 profiljaDamdomdam profiljaMarduk profiljaTotosama profiljaDav2377 profilja