Megérkezett a legfrissebb SpyBot - Search and Destroy

2013. május 24.
3.5441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes vírusirtók amúgy sem csekély tábora az elmúlt napok folyamán újabb figyelemre méltó taggal gyarapodott, ugyanis a Safer-Networking csapata bejelentette a neves SpyBot - Search & Destroy programjuknak 2.1.19.0-s kiadását, ami már természetesen a letöltési listákon is képviselteti magát.

Aki esetleg nem ismerné, a SpyBot - Search & Destroy egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett szoftver, ami segít felkutatni és semlegesíteni az olyan kártevőket, mint például a trójai, spyware, adware, hijackers és egyéb nem kívánatos programok.

Az aktuális kiadás talán legfeltűnőbb újdonsága az átdolgozott felhasználói interfész, de emellett a fejlesztőcsapat a frissítés-ablak nézetét is átdolgozta, ami véleményük szerint így lényegesen áttekinthetőbb lett, mint a korábban alkalmazott megoldás.

A felhozatalban friss fejlesztésként bukkant fel a kártevők szelektív eltávolításának lehetősége, vagyis a szoftver kizárólag csak a felhasználó által jóváhagyott tételeket semlegesíti, viszont a kínálatban megtalálható még a továbbcsiszolt rootkit keresés, a frissített Boot CD Creator modul, valamint a vadiúj MRU keresés. A SpyBot - Search & Destroy frissen elkészült 2.1.19.0-s kiadása már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

Vendég

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Sokszor már maguk ezek az írtók a trójaiak....

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaManiac profilja