Megérkezett a legfrissebb Panda Cloud Antivirus

2013. június 14.
3.2771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Microsoft Windowsokra szabott vírusirtók csekélynek nem nevezhető tábora az elmúlt napokban újabb friss verzióra lépett taggal gazdagodott, méghozzá ezúttal a Panda Security csapatának köszönhetően, ugyanis bejelentették a Panda Cloud Antivirus Free Edition 2.2 végleges kiadását, ami már természetesen a letöltési listákon is képviselteti magát.

Ahogy azt már a neve is mutatja, a Panda Cloud Antivirus személyében egy felhő-alapokra épített víruskeresőt köszönthetünk, aminek egyaránt létezik Free, azaz ingyenes, valamint fizetős Pro változata is.

A most elkészült 2.2-es kiadás felhozatalában újdonságként bukkant fel az új Data Shield funkció, amit a csapat kiegészített még vadiúj szülői felügyelettel, valamint Rescue Boot rendszerrel, ami USB-s mentőrendszer létrehozásában van segítségünkre.

A felsoroltak mellett az illetékesek a felhasználók igényeit is figyelembe vették, ugyanis kérésre immár rendelkezésre áll a program Safe Mode indítása, illetve elérhető az Access Control névre keresztelt szolgáltatás is, ami a program beállításait hivatott védeni. A Panda Cloud Antivirus Free Edition 2.2 már letölthető erre a linkre kattintva.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 12 napja

Végre kapott normális kinézetet, modern lett...

válasz erre

Marduk

11 éve, 9 hónapja és 13 napja

A Panda nagyon jó, viszont csak teljes verzióban. Nekem egy évig Panda vírusirtóm volt, és nem nagyon voltak kártevők a gépen. mosolygó smiley Ha meg igen, akkor el is lehetett küldeni analízisre. Én mindenesetre csak dicsérni tudom, habár ez a cloud anti-virus nekem is új, és szerintem majd ki fogom próbálni. mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 14 napja

No hát ilyenről se hallottam még mosolygó smiley érdekes ez a felhős dolog

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja