Megérkezett a legfrissebb HWiNFO

2013. május 19.
1.8771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napokban a HWiNFO fejlesztőcsapata elérhetővé tette a népszerű rendszerinformációs és tesztelő alkalmazásuknak legfrissebb, immár 4.18-as verzióra lépett kiadását.

A most megérkezett HWiNFO 32/64 4.18 természetesen átesett az immár kötelezőnek is mondható hibajavítási szertartáson is, így például a CHL kontrollereknél eddig tapasztalt hibás GPU jelentések is korrigálva lettek. Az aktuális változat már továbbfejlesztett támogatást kínál mind az Advanced Micro Devices Kabini, mind pedig az Intel Haswell rendszerekhez, az előzetes támogatottsági listán pedig az ITE IT8732 bukkant fel.

AMD vonalon a Trinity, Richland és Kabini megoldásoknál már monitorozhatóvá váltak a Core és NB paraméterek, de a program már több ACPI érték megfigyelésére is képes lett. A frissen elkészült kiadás felhozatalában újdonságként bukkant fel az AMD Radeon HD 7990 Malta, a Radeon HD 7730, valamint az nVidia GeForce GTX 770 és GeForce GTX 780 grafikus vezérlők támogatása, ami azért is érdekes, mivel az utóbbi három modell egyelőre még csak pletyka szinten létezik. A most megérkezett 4.18-as kiadás HWiNFO32 és HWiNFO64 változatai már letölthetőek az előbbi linkeken keresztül.
1 hozzászólás

csirkee

11 éve, 10 hónapja és 11 napja

Hogy ez nekem mennyire kínai....durva röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja