Megérkezett a Gigabyte vezeték nélküli fülese

2014. november 27.
1.4861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Két hónapja már beszámoltunk nektek arról, hogy a Gigabyte a headsetek terén is ki szeretné szolgálni a játékosokat, nemrég pedig az egyik legérdekesebb modell érkezését jelentette be a gyártó.
Advertisement

Ez nem lenne más, mint a Gigabyte Force H1, melynek legnagyobb különlegessége a vezeték nélküli technológiában rejlik. Az említett újdonság ráadásul inkább azok számára lehet jó választás, akik sok multimédiás tartalmat fogyasztanak, illetve kedvelik az okostelefonokra és táblagépekre elérhető játékokat.

Mindezt azért állíthatjuk, mert a sztereó hangzást kínáló headset Bluetooth technológiával képes kapcsolódni eszközeinkhez. A 40mm-es vezetőktől tehát ne várjunk különféle térhatású hangzást, ám a microUSB-vel tölthető füles egész jól áll a akkumulátor kapcsán, hiszen 300 óra készenlét mellett 10-25 óra játékot, zenehallgatást vagy beszélgetést képes egy töltéssel nyújtani.
beszámoltunk nektek arról, hogy a Gigabyte a headsetek terén is ki szeretné szolgálni a játékosokat, nemrég pedig az egyik legérdekesebb modell érkezését jelentette be a gyártó.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja és 11 napja

Árra leszek kíváncsi. Egyik ismerősöm nemrég vett egy Sony vezeték nélkülit 20-ért. Nagyon király cucc.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 12 napja

Az a tok nagyon praktikus .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja