Megérkezett a Giada új i35G mini PC-je

2012. augusztus 16.
2.3141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítástechnika SFF (Small Form Factor) szegmensében tevékenykedő Giada a napokban egy újabb mini PC-jéről rántotta le a leplet.

A vállalat most bemutatkozó újdonsága a boltok polcaira Giada i35G típusjelzéssel fog megérkezni, borítása alatt pedig nem meglepő módon az Intel Atom processzora teljesít szolgálatot. A kompakt kialakítású gép helyigényére nem lehet panasz, ugyanis mindössze 192 X 155 X 26 milliméteres méretekkel dicsekedhet, így a mellékelt VESA felfogatókészlettel a monitor hátuljára is kényelmesen felszerelhető.

A Giada i35G az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, ami mellé az Intel fent említett központi feldolgozóinak Atom D2500-as sorozatú modelljeit, valamint 2 GB 1066 MHz-es rendszermemóriát társítottak a tervezők, de ez igény esetén akár 4 GB-ig is tovább bővíthető. A csatlakoztatott képernyő meghajtásáért az nVidia GT610-es grafikus gyorsítója felel, így az apróságnak az 1080p-s HD videotartalmak lejátszása sem jelent semmiféle problémát.

Az adatok tárolásáról egy 320 GB kapacitású hagyományos merevlemez gondoskodik, de az opciók között fel vannak tüntetve az Intel mSATA szilárdtest-meghajtói is. A hálózati megoldások listáján egy Gigabit Ethernet kontroller, 802.11n szabványú WiFi modul, illetve egy egyelőre ismeretlen típusú Bluetooth adapter szerepel. A mini számítógép külső részén található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy hagyományos D-Sub VGA és egy HDMI videokimenet, öt darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint a beépített HD audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója.

Alapesetben a gépet operációs rendszer nélkül szállítja a cég, de igény esetén a merevlemezen helyet kaphat a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium megoldása, a multimédiás feladatokhoz pedig a doboz tartalmaz egy univerzális távirányítót is. Az új Giada i35G már megtalálható a nagyobb külföldi online üzletek kínálatában, mégpedig 274 dollár körüli áron.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 14 napja

De állat cuccos!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja