Megérkezett a Dragon Age II demója

2011. február 24.
3.5671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Küszöbön áll a világméretű pusztulás, és a középpontjában ott vagy te.

A mai nap a BioWare az összes platformon elérhetővé tette a Dragon Age II demóját, mely ízelítőt nyújt a játékosoknak a megjelenésre váró, epikus akció-szerepjátékból. Az elődjénél látványosabb grafikájú, gyorsabb és jobban irányítható harcrendszert és lebilincselő történetet felvonultató Dragon Age II demója mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, miért üdvözölte az IGN, a Game Informer, az MTV és The New York Times szakírója, Seth Schiesel a Dragon Age II-t 2011 egyik legemlékezetesebbnek ígérkező játékaként.

A demó a játék prológusát tartalmazza, melyet a felhasználók három különböző karakterosztállyal is kipróbálhatnak. Megismerhetik a központi figurát, Hawke-ot; megkezdhetik adottságaik és képességeik fejlesztését, hogy általuk a hősök hősévé váljanak. A prológus végigjátszásával a játékosok eljutnak Kirkwallba ? egy fontos, új helyszínre a Dragon Age világában ?, és megismerik Isabelát, a veszedelmes csempészt, akiből később akár a főhős kedvese is lehet. A demó végigjátszása elérhetővé tesz a játékosok számára egy különleges fegyvert, Hayder Beretváját is, ezt az ősi törpe pengét, mely növeli egészségüket, manájukat és harcértéküket a Dragon Age II végleges változatában. (Bizonyos feltételekkel és korlátozásokkal)

A demó csak egy töredéket villant fel a Dragon Age II végleges változatában kínált tartalomból. Egy új országrész és egy vadonatúj hős várja, hogy a játékosok felfedezzék és megismerjék; minden döntésük mélyreható módon formálja majd a Dragon Age világának arculatát. Merülj el te is a cselekményes és dinamikus harcrendszerben, mely elvárja, hogy hadvezérként dönts és spártaiként küzdj! Felemelkedésed itt és most veszi kezdetét!

A Dragon Age II PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer, Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, illetve PC platformokra jelenik meg 2011. március 11-én. További Dragon Age II és demó információk: www.facebook.com/dragonage.hu.
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Már végigvittem így már nem érint nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Dragon Age II
699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja