Megérkezett a Corsair első Mini-ITX háza

2014. január 08.
1.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Corsair is igen aktív résztvevője a 2014-es CES kiállításnak, mi pedig igyekszünk minden titeket esetlegesen érintő témáról beszámolni, ennek okán megtudhatjátok, hogy milyen is lett a Corsair első Mini-ITX háza.

A Mini-ITX méret mostanság egyre népszerűbb kezd lenni, így a Corsair sem tehette azt meg, hogy nem kínál ehhez a mérethez tökéletesen illő házat. Az Obsidian 250D személyében meg is érkezett a gyártó első ilyen megoldása, mely tömör acélszerkezetre építkezik, méghozzá szálcsiszolt alumíniumból.

Az új jövevényben elférnek a teljes méretű grafikus kártyák, a hűtésről pedig akár folyadékkal működő megoldások is gondoskodhatnak, így a kompakt méretét meghazudtolva igazi erőgépeket is összeállíthatunk a fekete házban. A ház első oldalán helyet kapott még két USB 3.0 csatlakozó is, így legfontosabb perifériáinkat gyorsan és kényelmesen csatlakoztathatjuk.

A masszív szerkezetnek súlya van, mégpedig majdnem 4,5 kilogrammot nyom a gyártó első Mini-ITX háza, ami 90 dolláros (20 000 Ft) áron még januárban megérkezik a boltok polcaira, méghozzá két év garanciával.
4 hozzászólás

kpal

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

ár jó ,de van amugy más márka akik szebbet alkottak .

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Kicsit ormótlanul néz ki, mint egy láda, olyan. Ár tekintetében valóban nem rossz.

válasz erre

Bvektor

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Szerintem is, főleg, hogy a Corsairnek úgy gondolom nagyon jó házai vannak, főleg moddereknek. És nem mellesleg úgy gondolom nagyon jól is néz ki.

válasz erre

kokasbalazs

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

elfogadható ár szerintem ! mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2014

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja