Megérkezett a Classic Shell legfrissebb kiadása

2013. április 10.
3.2401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s alkalmazások tábora a napokban ismét tovább bővült, méghozzá ezúttal a Start menü pótlásában, illetve átszabásában jeleskedő Classic Shell személyében, ami az újítások és változtatások eredményeként most érte el a 3.6.6-os verziószámot.

Aki esetleg nem ismerné, a Classic Shell egy nyílt forráskódú, a Microsoft Windowsokra fejlesztett ingyenes szoftver, aminek segítségével a Vista, a Windows 7 és a legfiatalabb Windows 8 operációs rendszerek megjelenése varázsolható vissza a korábban megszokott klasszikus megoldásra, de a program további, sokak által örömmel üdvözölt tulajdonsága, hogy képes visszaadni a Windows 8 operációs rendszerből eltávolított Start menüt is.

Ahogy az elvárható, természetesen a most beharangozott kiadás is átesett a jól megszokott hibajavítási rituálén, azonban a fejlesztőcsapat a bug-vadászat eredményét ezúttal nem részletezte. A program beállítási lehetőségei újabb opcióval gazdagodott, aminek aktiválásával immár kikapcsolhatóvá vált a Windows taskbar átlátszósága, de emellett az illetékesek még különféle optimalizálásokat és változtatásokat is eszközöltek, amiknek köszönhetően a program kiemelkedőbb kompatibilitást kínál a jövőbeni Windows verziókhoz. A Classic Shell frissen bejelentett 3.6.6-os kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 4 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 19 napja

Lassan használhatóvá teszik a júzerek a wint.

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nem rossz cucc!

válasz erre

csirkee

8 éve, 5 hónapja és 19 napja

hát nem sokat segít azon ha a win8-ban visszakapjuk a start menüt, így is úgy is használhatatlan...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt