Megérkezett a BurnAware legfrissebb kiadása

2013. május 31.
1.9401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes alkalmazások tábora a napokban újabb friss verzióra lépett taggal gyarapodott, méghozzá ezúttal a BurnAware Technologies csapatának köszönhetően, akik bejelentették a népszerű BurnAware programjuknak legfrissebb, immár 6.3-as számozással jelölt végleges kiadását.

Aki esetleg nem ismerné, a BurnAware egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett CD/DVD/Blu-ray író alkalmazás, aminek standard kiadása mindenki számára ingyenesen elérhető, de emellett a szoftvernek létezik még fizetős változata is, ami az alapfunkciókon kívül már néhány extra szolgáltatást is kínál.

Az aktuális kiadás természetesen átesett a már jól megszokott bug-vadászaton is, így például a lemezcímke másolásánál és beillesztésénél jelentkező (copy/paste), valamint a DVD-Video összeállítás "Go up" gombjánál fellépő hibák is korrigálva lettek.

Az optimalizálásoknak köszönhetően már jelentősen felgyorsult a lemezellenőrzés folyamata, ráadásul a gyorsítótárazás és az ellenőrzés is új metódussal történik. A program új kiadása már megjegyzi a főablak pozícióját és fájlkezelő oszlopméreteit, de a felhozatalban szerepel a ráncfelvarráson átesett kezelőfelület is. A most bejelentett BurnAware 6.3 már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 1 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja